PEȘTELE MANOLE ȘI-A DESEMNAT CÂȘTIGĂTORUL

PEȘTELE MANOLE ȘI-A DESEMNAT CÂȘTIGĂTORUL

PEȘTELE MANOLE ȘI-A DESEMNAT CÂȘTIGĂTORUL

Elementul de reciclare în formă de pește amplasat pe Canalul Cama de Asociația ”Mai mult verde” a primit și un nume. În urma cu aproximativ două săptămâni Primăria municipiului Giurgiu a lansat un concurs de idei ce a avut drept scop găsirea unui nume acestui element. Comentariul cu numele Manole a primit cele mai multe like-uri, astfel că peștele a fost ”botezat” cu acest nume.

”De unde Manole?, De ce Manole? În urmă cu 10 zile Primăria municipiului Giurgiu a lansat un concurs de idei pentru a-i da un nume, pentru că nu poți să vii să pui un obiect și să-l lași acolo. El trebuie să aibă un nume (…) Domnul Miron o să ne spună de unde acest nume, iar noi o să ne gândim la legenda meșterului Manole, că ceea ce clădești ziua, se surpă noaptea, în cazul de față, ceea ce colectezi ziua, noaptea vin alții și aruncă și nu am făcut nimic”, a declarat primarul Nicolae Barbu.
Autorul comentariului se numește Cristian Miron Urîtu și a fost premiat de către municipalitate, duminică 30 iunie 2019, în cadrul concursului de vâslit ”Descoperă Rowmania”.

”Într-adevăr, dl. primar a punctat care a fost ideea generală, dar eu m-am gândit, pe lângă acest aspect, să încercăm să anulăm acest mit, iar ceea ce strângem ziua, să nu mai aruncăm noaptea. Ar fi cel mai bine și cred că toată lumea și-ar dori acest lucru”, a conchis Cristian Miron Urîtu.

Câștigatorul a primit o diplomă de merit pentru cea mai ingenioasă idee, un cadou simbolic dar și o plimbare cu barca sau hidrobicicleta.

Ultima modificare: 18.08.2022 – 15:58 de către Administrator

Anteriorul ECOLOGIZARE DE ZIUA INTERNAȚIONALĂ A DUNĂRII

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.